Bahan A
250 gram mentega
100 gram gula halus
¼ sudu kecil esen cappuccino
Bahan B
40 gram telur putih
Bahan C (ayak)
270 gram tepung gandum
70 gram tepung kek
½ sudu kecil serbuk penaik
15 gram serbuk koko
Bahan hiasan
Coklat urai (chocolate rice)
Badam
Hundred & thousand
Penyediaan
Putar bahan A hingga sebati. Masukkan bahan B dan C.
Gaul sebati. Masukkan ke dalam nozzle, paipkan seperti kulit kerang.
Letakkan badam kecil di tepi biskut. Bakar hingga masak.Sejukkan, hiaskan dengan bahan hiasan.
250 gram mentega
100 gram gula halus
¼ sudu kecil esen cappuccino
Bahan B
40 gram telur putih
Bahan C (ayak)
270 gram tepung gandum
70 gram tepung kek
½ sudu kecil serbuk penaik
15 gram serbuk koko
Bahan hiasan
Coklat urai (chocolate rice)
Badam
Hundred & thousand
Penyediaan
Putar bahan A hingga sebati. Masukkan bahan B dan C.
Gaul sebati. Masukkan ke dalam nozzle, paipkan seperti kulit kerang.
Letakkan badam kecil di tepi biskut. Bakar hingga masak.Sejukkan, hiaskan dengan bahan hiasan.
No comments:
Post a Comment