Resepi Kek Batik Biskut Merry 2
1 buku mentega
1 kg Biskut Merry (1 keping biskut merry dibelah – belah 4 / 6)
4 sudu Gula( ikut manis yg disukai )
Serbuk Koko secukupnya
1 tin Susu Pekat/cair
3 bijiTelur
Cara
Panaskan mentega didalam kuali, bila dah cair masukkan gula sampai cair lepas tu masukkan telur,
Susu pekat / cair then masukkan serbuk koko dan milo kacau sampai naik bau sedap then masukkan biskut merry
Gaul sampai mesra.last sekali masukkan dalam bekas / loyang tekan – tekan sampai mampat dah suam / sejuk baru masukkan dlm peti ais.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
hi wanno. salam perkenalan. saya pernah buat kek batik ni tp x letak telur. apa beza klu ltk? :)
jmptla ke blog saya....
Post a Comment